Németh Ádám

Huszonéves srác vagyok, Budapesten élek és remote dolgozom egy nemzetközi kripto FinTech cégnek, mellette pedig tartalmakat osztok meg kripto témában online.

Németh Ádám kripto

Tanulmányaim

Az egyetemi tanulmányaim problémásan indultak az ELTE programtervező informatikus szakán, viszont 2 év után átmentem az Óbudai Egyetem gazdaságinformatikus szakára, ahol azonnal megtetszett a mikro- és makroökonómia, szakelső is lettem egyszer az évek alatt.

A programozás szintén nagy részét képezte a tananyagnak, így úgy gondolom, hogy egy stabil alapot biztosított a mai, kapitalista világban való boldoguláshoz.

Óbudai Egyetem
Binance logo

Piaci tapasztalat

2019. év elején kezdtem el a tőzsdékkel foglalkozni, akkor még részvényelemzést tanultam online. Pár hónappal később találtam rá a kriptovalutákra. Azóta napi szinten tanulok centralizált és decentralizált platformokról a piacon és saját befektetéseimet is aktívan vezetem. Ezt saját YouTube csatornámon heti rendszerességgel is bemutatom.

Munkatapasztalat

Örömmel tölt el, hogy az egyik kedvenc kripto projektem csapatát erősíthetem. 2022. márciusában kezdtem karrieremet a Nexo kripto hitelezési cég üzletfejlesztési csapatában, mint a cég magyarországi reprezentatív tagja.

Az év során elért eredményeimnek hála mára már egy több főből álló csapatot vezetek és én felelek az online partnerségekért európában.

Nexo Eredmények
Nexo George

Kapcsolatok a piacon

2019-ben ismerkedtem meg Krómer Bencével, a CryptoFalka társalapítójával, utána pedig rajta keresztül ismerhettem meg a magyar kripto piac főbb szereplőit.

2022-ben a munkámból adódóan szintén többszáz nemzetközi tartalomgyártóval kezdtem el rendszeresen tartani a kapcsolatot kis hazánktól egészen Hollandiáig. 

Közösségi média

Már 2019-ben elkezdtem az online tartalomgyártást, de igazán 2022 második felére állt össze a kép, hogy miről is szeretnék tartalmakat megosztani.

YouTube-on heti vlog formában követhetitek a befektetéseim alakulását, míg hírlevelemben írott formában olvashatjátok gondolataimat a piacról.

A blogra útmutatók kerülnek fel, míg Instagramra egyszerűbb fotók, hogy mik történnek velem a hétköznapok során. 

Németh Ádám Instagram