fbpx

5+ legjobb magyar kripto YouTube csatorna 2022

Németh Ádám

Németh Ádám

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube

Magyarország egy viszonylag kis piac a kriptoeszközök terén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének minőségi magyar kripto YouTube csatornák.

Ebben a cikkben összeszedtem azokat a csatornákat, amiket mindenképp érdemes bekövetni, ha naprakészek szeretnénk lenni a kripto befektetések világában.

MelléCASH

A MelléCASH csapatát Tóth Máté és Székely Dávid alkotja. Fő platformjuk a discord csoportjuk, viszont YouTube csatornájukra is rendszeresen érkeznek új tartalmakkal.

Készítenek tartalmakat kezdő és haladó befektetők számára is, így biztosan mindenki talál számára szórakoztató videókat. Nézzük is meg pár jelenleg futó sorozatukat:

  • MelléCASH Akadémia – oktató videósorozat
  • MelléCASH Podcast
  • Altcoin körképek

Ha pedig egy aktív kripto közösséghez is tartoznál, akkor mindenképp nézd meg a discord csatornájukat!

Kripto Akadémia

A Kripto Akadémia több közösségi oldalon is aktív, így a YouTube csatornájukra is napi rendszerességgel érkeznek tartalmak. Itt főként hírekről van szó, de találhatunk oktató anyagokat, platform bemutatókat és egyéb tartalmakat is.

dr. Janó Dániel

Janó Dániel kevesebb, de hosszabb terjedelmű oktató videókat oszt meg a csatornáján. Olyan témákról nézhetsz meg tőle videókat, mint hogy mire jók az NFT-k, hogyan használj kereskedési botokat és hogyan kezdj neki a kripto befektetéseidnek kezdőként.

Németh Ádám

A saját csatornámat 2021. év végén indítottam, és azóta szépen növekszik jelenleg teljesen organikusan.

Érdemes bekövetned, ha érdekelnek:

  • Piaci hírek, elemzések
  • Befektetői szemléletmód/stratégiák
  • Platform bemutatók

Emellett aktívan részt veszek a magyar kripto közösségben vendégszerzőként több itteni csatornánál is.

BitcoinBázis

Magyarország egyik legnagyobb nézettségű kripto híroldalának a Podcast adásait hallgathatjátok vissza érdekes magyar vendégekkel a kripto piacról. NFT művészek, blokklánc fejlesztők és még sokan mások!

CryptoFalka

A CryptoFalka Magyarország egyik legrégebbi és talán legnagyobb kripto csoportja. Jelenleg a YouTube csatornára csak a heti Podcast adásokat töltik fel, de a csapat nemrég hirdetett YouTuber állást, így lehet számítani a későbbiekben további tartalmakra a csatornán.

Tartalomjegyzék